Καθόλου τυχαία δεν ήταν η γυναίκα που έκρυβε τον Χρήστο Παππά σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία που είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα, υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά από την 1η Οκτωβρίου, οπότε και καταζητείται.
Διαβάστε επίσης: Χρήστος Παππάς: Ο γιος του χουντικού που κατέληξε υπάρχηγός της Χρυσής Αυγής
Η γυναίκα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ηλία Κασιδιάρη το 2019 στον Δημο Αθηναίων. Το σπίτι στο οποίο τον φιλοξενούσε, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου.

Στον εισαγγελέα την Παρασκευή ο Παππάς
Στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κρατείται από το βράδυ της Πέμπτης, 1η Ιουλίου, ο καταδικασμένος ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς. Το πρωί της Παρασκευής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών κι από εκεί στις φυλακές Δομοκού. O Χρήστος Παππάς είχε καταδικαστεί τον Οκτώβριο 2020 από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης αλλά διέφυγε της σύλληψης και καταζητούνταν μέχρι σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.