Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας στο πόδι. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ερμού μεταξύ δύο ανδρών. 
Σύμφωνα με το grtimes.gr δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν από τα αυτοκίνητα τα οποία πάρκαραν στην οδό Ερμού για να συνεχίσουν τον καβγά. Ο ένας εκ των δύο ανδρών, εμφάνισε όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον άλλον στο πόδι.
Σύμφωνα με την κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα «Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, μας φώναξε: "Πως βγαίνεις έτσι στην στροφή!" και μετά αφού κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα έβγαλε όπλο» και άρχισε να πυροβολεί. Ο νεαρός που δέχτηκε την σφαίρα στο πόδι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες θα αναρρώσει γρήγορα.


Σε ό,τι έχει να κάνει με τον δράστη η συνοδηγός που ήταν μαζί με το θύμα ανέφερε ότι ήταν αλλοδαπός, ενώ ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Ερμού, έχοντας βάλει όπισθεν.

- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.