Νεκρός ανασύρθηκε από μπουλντόζα που πραγματοποιούσε εργασίες σε σημείο που πέρασε η φωτιά στην Φθιώτιδα ο οδηγός της, ο οποίος βρέθηκε με το βαρύ όχημα σε χαράδρα 30 μέτρων. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο LamiaReport την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούνταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση Αμυγδαλιά άγνωστο πώς, βρέθηκε στο γκρεμό.
Η μπουλντόζα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε στη μέση της πλαγιάς, μετά από πτώση 30 μέτρων. Ο 64χρονος οδηγός του μηχανήματος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν.
- Ιουλία Καλλιμάνη: Πλήρωσε θαμώνα με το ίδιο νόμισμα - «Εσένα σου αρέσει;»
- Ένα ζωντανό πορτρέτο της Αθήνας μέσα από τα 4,5 km της Πατησίων
- Τον βρήκαμε! Ταξιδιώτης πάει διακοπές στην Πάρο για... έναν μήνα - «Έχω εγώ τον τρόπο»
- Καθηλώθηκε πτήση στο «Μακεδονία» λόγω πουλιού - Δεν μπορούσαν να το βγάλουν από τον κινητήρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.