Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια θλίψη στα μάτια, με μια κραυγή απόγνωσης η 81χρονη Παναγιώτα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στις Γούβες Ευβοίας λόγω της φωτιάς δεν γνώριζε ότι θα γίνει viral. Δεν ήξερε ότι με τα κλικ του φωτογράφου, Κωνσταντίνου Τσακαλίδη, το πρόσωπό της θα γινόταν πρωτοσέλιδο ακόμη και στα κορυφαία Μέσα του πλανήτη. Σήμερα, η 81χρονη Παναγιώτα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρει: «Την ελπίδα πάντα την έχουμε. Χαμόγελο δεν μπορούμε να έχουμε. Γιατί όταν βλέπεις αυτά, πώς να έχεις το χαμόγελο; Ενώ την ελπίδα την έχουμε». 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Εύβοια: Η 81χρονη Παναγιώτα πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα διεθνών ΜΜΕ για την τραγωδία στις Γούβες

Η 81χρονη Παναγιώτα με αυτό το φωτογραφικό της καρέ καθήλωσε όλη τη γη. Πόνος και απόγνωση τη στιγμή που φεύγει από το σπίτι της στις Γούβες της Εύβοιας, καθώς οι φλόγες είναι μια ανάσα από το χωριό. «Θόλωσε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Γι' αυτό φώναζα. Για να με ακούσουν γιατί εκείνη την ώρα ήμουν εκτός εαυτού. Φώναζα, έπεσα κάτω με την υπέρταση και ήρθε και με πήρε η Αστυνομία και με πήγε στο Κέντρο Υγείας».

Η κυρία Παναγιώτα δεν είναι γέννημα θρέμμα από την Εύβοια. Μετά τα 34 χρόνια που ζει, όμως, στις Γούβες, θεωρεί ότι το χωριό αυτό είναι ο τόπος της. «Μαζεύτηκαν πολλά παιδιά εδώ και προσπάθησαν και έσωσαν τα σπίτια», συνεχίζει η κυρία Παναγιώτα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.