Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εβδομάδα μετά τις εικόνες στη λεωφόρο Αθηνάς στη Βουλιαγμένη, που δείχνουν το αυτοκίνητο του Mad Clip να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα, οι ειδικοί πραγματογνώμονες καταλήγουν μέσα από τις αναλύσεις τους στο τι συνέβη τη μοιραία νύχτα και αναζητούν τα αίτια του τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα ο Mad Clip να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Έχουν ήδη συμπληρώσει το παζλ της μοιραίας πορείας του αυτοκινήτου και, όπως αναφέρουν, μένουν τα στοιχεία που θα δείξουν πώς και γιατί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο 34χρονος μουσικός.

Στο MEGA ο Παναγιώτης Μαδιάς, πραγματογνώμονας, μέσα σε μια Porsche ίδιας χρονολογίας και κυβισμού με εκείνη που οδηγούσε ο Mad Clip, προσπάθησε να ρίξει περισσότερο φως σε ορισμένα από τα σημεία που παραμένουν θολά. «Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Mad Clip: Πήγαινε με 134χλμ την ώρα

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολόνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει, όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου». Το αυτοκίνητο του Mad Clip αρχίζει να γλιστρά στην παραλιακή. Ο μουσικός προσπαθεί να το επαναφέρει και στρίβει απότομα το τιμόνι αριστερά και χάνοντας τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου». Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό. Οι πρώτοι που περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο του Mad Clip είναι οι στενοί συγγενείς του. Δυο μέρες μετά την κηδεία η γιαγιά του, παραμένει συντετριμμένη. «Εγώ τον μεγάλωσα, δεν του στερήσαμε τίποτα, είχε τα πάντα». Η γιαγιά του 34χρονου καταγγέλλει ότι από τη σορό του εγγονού της, έλειπε ο χρυσός σταυρός που φορούσε πάντα, ενώ όπως τονίζει στο LIVE NEWS, μετά το δυστύχημα έκανε «φτερά» και το κινητό τηλέφωνό του. «Τον φόραγε πάντα τον σταυρό. Κάνει κάπου 10.000 ευρώ ο σταυρός. Λείπει και το τηλέφωνο».