Έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο σκαρφίστηκε Έλληνας ναυτικός για να περάσει παράνομα στη χώρα μας 30.000 ευρώ. Αποβιβάστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προερχόμενος από το Ντουμπάι, και έχοντας κρύψει το συγκεκριμένο ποσό και 500 δολάρια ΗΠΑ, σε πακέτα από τσιγάρα, συσκευασμένα σε κούτες, και σε σακουλάκια καπνού.
Δεν είχε, όμως, υπολογίσει τον Μπαρτ, τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο των τελωνειακών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ο οποίος και... μυρίστηκε μετρητό. Τα χρήματα κατασχέθηκαν. Όσο για τον ναυτικό, έχει επιληφθεί ήδη η δικαιοσύνη.
- Ένας «στρατός» από χταπόδια: Γιατί η Ιταλία απελευθέρωσε 130.000 στη Μεσόγειο
- Τουρισμός για όλους 2026: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της α' φάσης - Voucher έως 600€
- Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παγετώνας καταρρέει στο Νεπάλ: Στους 579 οι νεκροί
- Μητσοτάκης: «Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές - Η ΝΔ εγγυάται σταθερότητα και προκοπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.