Ανείπωτη τραγωδία στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών με 26χρονη γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Τραυματίες, ευτυχώς ελαφρά, ανασύρθηκαν το πεντάχρονο παιδί της και ο σύζυγός της, αλλά και ο οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο.
Το όχημα που επέβαινε η 26χρονη με την οικογένειά της και οδηγούσε ο σύζυγός της, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου. Η έγκυος γυναίκα σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της που είχε κατεύθυνση προς Πύργο. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.