Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε πολυκατοικία στον Κολωνό στην οδό Πυθοδώρου 32.
Οπως αναφέρει ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, ενώ επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και 2 ειδικά οχήματα. Το κτίριο έχει εκκενωθεί, αλλά η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και οι πυροσβέστες καταβάλουν προσπάθεια να περιορίσουν τις φλόγες για να μην επεκταθούν σε γειτονικά κτίσματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί.
Αν και υπήρχαν φόβοι για τυχόν εγκλωβισμό ατόμου στο διαμέρισμα, η Πυροσβεστική έκανε γνωστό πως όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν απομακρυνθεί από το κτίριο.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:




- Ένας «στρατός» από χταπόδια: Γιατί η Ιταλία απελευθέρωσε 130.000 στη Μεσόγειο
- Τουρισμός για όλους 2026: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της α' φάσης - Voucher έως 600€
- Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παγετώνας καταρρέει στο Νεπάλ: Στους 579 οι νεκροί
- Μητσοτάκης: «Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές - Η ΝΔ εγγυάται σταθερότητα και προκοπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.