Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι συγγενής μας κατέστρωσε διαβολικό σχέδιο για να μας εξαπατήσει». Αυτό μεταφέρει, μέσω του Reader, ο παππούς της 8χρονης Κωνσταντίνας από τη Ρόδο, η οποία έπεσε θύμα πλεκτάνης από συγγενικό της πρόσωπο και κακοποιήθηκε με σκοπό η οικογένειά της να δώσει χρήματα στη θεία της.  Το 8χρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, είχε ουρολοίμωξη και η μητέρα της δεν την πήγε ποτέ σε γιατρό αλλά ζήτησε από μια θεία του κοριτσιού να τη βοηθήσει. Εκείνη, όμως, κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο, την κακοποίησε και δεν μίλησε ποτέ μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί την κάλεσαν να δώσει κατάθεση για την υπόθεση. Εκεί, «έσπασε» και αποκάλυψε όλο το σχέδιο που είχε στήσει. 

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 8χρονης - Συγγενής την κακοποίησε για να εξαπατήσει τη μάνα

Μετά την ανατροπή στην υπόθεση, ο παππούς του κοριτσιού – με τον οποίο ζούσε η μικρή μέχρι να μπει σε ίδρυμα – ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην οικογένειά του. Ο δικηγόρος του παππού, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στο Reader ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή είχε πιστέψει στην αθωότητα του εντολέα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο παππούς της μικρής πέρασε μια μεγάλη προσωπική τραγωδία, καθώς κλήθηκε να αποδείξει τα αυτονόητα «δηλαδή ότι είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει την οικογένεια και υπεραγαπά τα εγγόνια του».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να σκεφτεί από την αρχή ποτέ κανείς ότι «ένα τέτοιο διαβολικό σχέδιο θα είχε καταστρωθεί από έναν συγγενή. Ο παππούς σοκαρισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει».  Στο ερώτημα πότε θα πάρει την επιμέλεια του κοριτσιού ξανά η οικογένεια, ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι σε αυτό το σημείο είναι στα χέρια του Εισαγγελέα και πως εν ευθέτω χρόνω οι εντολείς του θα κινηθούν για να αποκτήσουν και πάλι οι παππούδες την επιμέλεια του παιδιού.