Μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως έχουν οι εμβολιασμένοι έναντι των ανεμβολίαστων σύμφωνα με σχετική έρευνα του ανδρολογικού ινστιτούτου Αθηνών. Παράλληλα, με βάση τα ευρήματά της φαίνεται ο εμβολιασμός να επηρεάζει την ευκολία που κάποιος θα προχωρούσε σε σύναψη σχέσης με άλλο άτομο καθώς οι ανεμβολίαστοι προβάλλονται ως πιο διστακτικοί απέναντι στους εμβολιασμένους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ινστιτούτου, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη αναμενόταν το αντίστροφο αποτέλεσμα από την έρευνα και όπως λέει χαρακτηριστικά «Ο φόβος είναι κυρίαρχος ανάμεσα στους ανεμβολίαστους». Το δείγμα της έρευνας είναι άτομα ηλικίας 18 έως 34 ετών και φαίνεται ότι πλέον οι περισσότεροι νέοι έχουν πειστεί και προχωράνε στον εμβολιασμό.
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Δολοφονία influencer στο Μεξικό: Αρχηγός καρτέλ πίσω από το έγκλημα - Είχε παρατήσει τον γιο του η 23χρονη
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.