Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 05:00 το πρωί έξω από τη Βουλή με αυτοκίνητο να παρασέρνει και να τραυματίζει σοβαρά πεζό. Συγκεκριμένα πρόκειται για ταξί που χτύπησε πεζό που εκείνη τη στιγμή περνούσε από διάβαση σε φανάρι έξω από το κτήριο του Κοινοβουλίου.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία ώστε να διακομιστεί σε νοσοκομείο καθώς ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.




- Σαλαμίνα: Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο του Open τρέχει για να σωθεί από τη φωτιά που φούντωσε
- Τα νησιά που είναι τώρα καλοκαιρινοί προορισμοί ήταν κάποτε τόποι εξορίας και αγώνων
- Ο άνθρωπος που άναψε τσιγάρο στο εκτελεστικό απόσπασμα και έγινε τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.