Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από το σπίτι του μετά από επίθεση αγνώστων, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ. Η επίθεση φαίνεται πως έλαβε χώρα μόλις λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στο οποίο μεταξύ άλλων θα εξεταζόταν η υπόθεση σχετικά με τις  καταγγελίες για παράνομες αποφάσεις της νυν Διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωσή των μελών της.

Ο ανώτατος δικαστής φέρεται να έχει δώσει κατάθεση σε αστυνομικούς στο Α.Τ Ψυχικού για την επίθεση. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, υλικό από τις οποίες θα αξιολογηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Αργά τη νύχτα η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά. Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους. Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».