Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 16χρονο στα Γιαννιτσά που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αγώνα motocross. Έπειτα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο έφηβος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και μάλιστα σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Μυτιλήνη. Ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος ο πατέρας του 16χρονου με τον ίδιο να αναφέρει, σύμφωνα με το MEGA, πως οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του σώθηκε από θαύμα!

Το ατύχημα είχε συμβεί στις 18 Οκτωβρίου και πέρα από τον 16χρονο είχε τραυματιστεί και ένα 27χρονος, που δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πριν από λίγες ημέρες κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στον αγώνα, ένας 16χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και φέρεται να έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολόνα. Ο 27χρονος που έφυγε από τη ζωή, πολύ γνωστός οδηγός Motocross, την ώρα του ατυχήματος έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ο 16χρονος που βρισκόταν στο σημείο και πλέον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.