Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύματα κλοπής έπεσαν μία 47χρονη γυναίκα και ο 22χρονος γιος της στην περιοχή της Αναβύσσου, από τρεις κακοποιούς που εμφανίστηκαν στο σπίτι του προσποιούμενοι τους αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (11/11). Οι τρεις άνδρες, φορώντας ενδυμασία και διακριτικά που προσομοίαζαν σε αστυνομικές στολές, χτύπησαν το κουδούνι της μονοκατοικίας και είπαν ότι πρέπει να προβούν σε κατ’ οίκον έρευνα, στο πλαίσιο εκτέλεσης «εισαγγελικής παραγγελίας».

Εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι μόνη της η 47χρονη γυναίκα, με τον έναν από τους τρεις «αστυνομικούς» να κάθεται στην είσοδο σε ρόλο τσιλιαδόρου και τους άλλους δύο να κάνουν άνω - κάτω το σπίτι. Όταν, όμως, εμφανίστηκε και ο 22χρονος γιος της, οι τρεις κακοποιοί με χρήση σωματικής βίας τον πέταξαν κάτω και τράπηκαν σε φυγή. Ειδοποιήθηκε η Αμεση Δράση, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των τριών κακοποιών που διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την 47χρονη γυναίκα, οι δράστες αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 5.000 ευρώ. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.