Νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου «Ελπίς» εντοπίστηκε ο 41χρονος Διονύσης Καλογερόπουλος όπου βρισκόταν ξεχασμένος επί εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή. Για τον άνδρα είχε εκδοθεί Missing Alert.
Διαβάστε ακόμη: Αμπελόκηποι: Εγκατέλειψαν πτώμα Κινέζου έξω από νοσοκομείο - Είχε εκδοθεί missing alert
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει Missing Alert, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο. Ο Διονύσης εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Επιλήφθηκε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο. Ο μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι απλά, μπήκε στα αζήτητα.

Ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου έμενε. Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο, σύμφωνα με το anikolouli.gr. Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του που βρισκόταν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την ελπίδα να τον βρει ζωντανό.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.