Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα ηλικίας 62 ετών έπειτα από πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Kαρύστου 31 στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προήλθε από το θερμαντικό σώμα που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της άτυχης γυναίκας και από εκεί άρπαξε φωτιά το στρώμα του κρεβατιού της, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Να σημειωθεί πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά πρόβλημα. Στην κινητοποίηση της Πυροσβεστικής επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.