Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (16/11) σε πρατήριο καυσίμων στην οδό Θηβών 181 στη Νίκαια, με αγνώστους να ανοίγουν πυρ κατά δύο ανδρών και να τρέπονται σε φυγή. Οι δύο άνδρες, αλβανικής υπηκοότητας, τραυματίστηκαν από τα πυρά, με τον έναν να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεκρός είναι ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όχημα στο οποίο επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων, άνοιξε πυρ την ώρα που περνούσε μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων με αποτέλεσμα να τραυματίσει τους δύο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο.
Λίγη ώρα αργότερα το ΙΧ όχημα εντοπίστηκε να φλέγεται κοντά στο σημείο της επίθεσης, επί της Κηφισού, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να είναι των δραστών της επίθεσης.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.