Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την ένοπλη επίθεση στο ΚΕΠ Κορωπίου. Στο βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, φαίνεται η στιγμή που σωριάζεται στο έδαφος ο άνδρας που δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Ένα άτομο μέσα από αυτοκίνητο άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου έξω από ΚΕΠ, στην οδό Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί. Ο άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ πυροβόλησε και τραυμάτιζε τον πεζό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι.

Τι λέει ο Δήμαρχος Κρωπίας για τους πυροβολισμούς έξω από τα ΚΕΠ

«Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αλβανών Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης. Οπως σημείωσε, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν την ώρα που οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν το θύμα της επίθεσης, καθώς λόγω της πανδημίας όλες οι υποθέσεις στα ΚΕΠ εξυπηρετούνται στον εξωτερικό χώρο. Ανταγωνιστές του, όπως ανέφερε, πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν εναντίον του προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ο δήμαρχος Κρωπίας τόνισε ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει καταγγείλει πολλές φορές ανάλογα περιστατικά στην Αστυνομία και τους εκάστοτε υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα. «Όλο το λεκανοπέδιο έρχεται να προμηθευτεί ναρκωτικά από τις συγκεκριμένες ομάδες», σημείωσε χαρακτηριστικά.