Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης το βράδυ του Σαββάτου (27/11). Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η καταδρομική επίθεση έγινε από κουκουλοφόρους που πέταξαν μολότοφ στον αστυνομικό που ήταν στο κουβούκλιο που βρίσκεται έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 7 προσαγωγές από τους αστυνομικούς, ενώ έπεσαν τουλάχιστον 3 μολότοφ, με μικρές υλικές ζημιές να έχουν σημειωθεί εξωτερικά του αστυνομικού τμήματος.
Την επίθεση έκαναν περίπου 10 άτομα, τα οποία στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς τον λόφο του Φιλοπάππου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
- Σαντορίνη: «Έρχεται μεγάλος σεισμός τα επόμενα χρόνια» - Τι είναι το σχέδιο «Τάλως» και πώς θα εφαρμοστεί
- Αυτός ήταν ο κανόνας που έπρεπε να ακολουθούν πιστά όλα τα «κουνελάκια» του Playboy μέσα στην έπαυλη του Χέφνερ
- Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Μυρτώς: «Ήθελαν να την εκμεταλλευτούν και να την εκβιάζουν»
- Οι εκλογικές ασκήσεις εργασίας, το σενάριο για Καστανίδη-Τσίπρα και το 4ημερο του Ανδρουλάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.