Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης το βράδυ του Σαββάτου (27/11). Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η καταδρομική επίθεση έγινε από κουκουλοφόρους που πέταξαν μολότοφ στον αστυνομικό που ήταν στο κουβούκλιο που βρίσκεται έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 7 προσαγωγές από τους αστυνομικούς, ενώ έπεσαν τουλάχιστον 3 μολότοφ, με μικρές υλικές ζημιές να έχουν σημειωθεί εξωτερικά του αστυνομικού τμήματος.
Την επίθεση έκαναν περίπου 10 άτομα, τα οποία στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς τον λόφο του Φιλοπάππου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.