Τον τρόμο βίωσε ένας 20χρονος φοιτητής στην Κηφισιά, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας. Ο νεαρός κινείτο στην περιοχή του σταθμού του ΗΣΑΠ της Κηφισιάς έχοντας μόλις αποβιβαστεί από τον συρμό και κάθισε σε παγκάκι στην πλατεία Πλαταιών περιμένοντας έναν φίλο του. Τότε, τον προσέγγισαν δύο άνδρες. Ο ένας που κρατούσε στιλέτο τον ακινητοποίησε και του ζήτησε τα χρήματά του.
Ο νεαρός, εμφανώς σοκαρισμένος είπε ότι δεν είχε τίποτα πάνω του, με αποτέλεσμα να τον κάνουν... φύλο και φτερό. Ο δράστης ψάχνοντας τα προσωπικά του αντικείμενα, βρήκε την τραπεζική του κάρτα. Του «κόλλησε» το στιλέτο στα πλευρά, τον σήκωσε από τον παγκάκι και τον ανάγκασε να πάνε μαζί σε ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ ο συνεργός του παρέμεινε στο παγκάκι και πρόσεχε την τσάντα του νεαρού.
Με την απειλή του αιχμηρού αντικειμένου, τον υποχρέωσε να πληκτρολογήσει το PIN, και να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα, περίπου 230 ευρώ. Επέστρεψαν στο παγκάκι, έδωσαν την κάρτα και την τσάντα στο θύμα και στη συνέχεια οι δύο ληστές επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός ενημέρωσε την Αστυνομία με τους ληστές να αναζητούνται ακόμη.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.