Τραγωδία σημειώθηκε στο Λεωνίδιο, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του, επειδή αποκολλήθηκε βράχος. Σύμφωνα με το leonidion.gr, το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/11) και αφορά έναν Γάλλο αναρριχητή -σύμφωνα με την ΕΡΤ- ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια της αναρρίχησης.
Λίγο μετά τις 16:00 όπου και δόθηκε το σήμα, ασθενοφόρο όχημα μετέφερε τον άτυχο άνδρα ηλικίας περίπου 46 ετών στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βράχος που αποκολλήθηκε χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο αναρριχητή, ο οποίος ίσως να μην τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας για ορειβασία αν και έμπειρος.
- Αδιανόητο περιστατικό στο τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
- Ορεινή Μέλισσα: «Ήλπιζα να έχω γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο» – Η εξομολόγηση που ανησύχησε το διαδίκτυο
- Τατσόπουλος κατά Νατσιού για τη θεωρία της εξέλιξης: «Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος...»
- Οργή με το νέο σποτ του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση: Πώς υποβαθμίζει φορείς με ιστορία ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.