Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου στο Μενίδι σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/12). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα με τρεις επιβαίνοντες, με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα για να διαφύγει.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε καταυλισμό Ρομά και ο οδηγός επιχείρησε να κάνει όπισθεν για να εμβολίσει τους αστυνομικούς, ενώ ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Τελικά το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο Καματερό, όπου και συνελήφθησαν οι τρεις επιβάτες του. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.