Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος 83χρονης στο Κοσμάτι Γρεβενών, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη ηλικιωμένη στραγγαλίστηκε, ενώ ως ύποπτος για τη δολοφονία προσήχθη και κρατείται ο 59χρονος γιος της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 59χρονος φέρεται να ειδοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης (14/12) γραφείο τελετών προκειμένου να δρομολογηθεί η κηδεία της ηλικιωμένης μητέρας του, αναφέροντας ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.
Παραγγέλθηκε όμως νεκροψία - νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 59χρονος φέρεται να έχει σκοτώσει το 1995 τη γιαγιά του, κάτι που μαζί με το γεγονός ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, οδήγησε τις Αρχές στο να διατάξουν τη νεκροψία - νεκροτομή.
Υπό αυτές τις συνθήκες ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του γιου της 83χρονης. Αφού εντοπίστηκε προσήχθη στην Ασφάλεια Γρεβενών όπου μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης ήταν σε εξέλιξη η εξέτασή του. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα κάνει την Πέμπτη (16/12) η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.