Χτυπημένος από κορονοϊό και μόλις στα 34 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ποιητής και μουσικός Χρήστος Διαμαντής. Ο Χρήστος Διαμαντής νόσησε με κορονοϊό στις αρχές Νοέμβρη. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου και διασωληνώθηκε εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Στις 19 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου κατέληξε.
Ο 34χρονος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος καλλιτεχνικά, αφού είχε γράψει τρεις ποιητικές συλλογές, μουσικές για τραγούδια και θεατρικά έργα, ενώ ήταν και καθηγητής μουσικολογίας στα Τρίκαλα. Πίσω του αφήνει τη σύζυγο και τη μικρή του κόρη.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.