Παρά τα τσουχτερά πρόστιμα που ανακοινώθηκαν για μη τήρηση των μέτρων και για τα κορονοπάρτι, ένας 46χρονος θα πληρώσει το πρόστιμο των 50.000 ευρώ, γιατί είχε διοργανώσει πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Αγγελοχώρι του δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ακόμη: Καπραβέλος: Αγωνιζόμασταν όλη νύχτα να σώσουμε την 16χρονη - Αρνητικά τα rapid που είχε κάνει
Οπως αναφέρει το grtimes.gr, τα ξημερώματα έγινε ανώνυμη καταγγελία για πάρτι με μεγάλο αριθμό ατόμων σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Αγγελοχωρίου. Όταν έφτασε η ΕΛΑΣ στο σημείο, δεν εντόπισε κόσμο παρά μόνον τον 46χρονο με ένα βανάκι στο οποίο βρέθηκε ένα ολόκληρο ηχοσύστημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του επιβλήθηκε και πρόστιμο 50.000 ευρώ, σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορoνοϊού.
- Θάνατος Μαζωνάκη: Προφυλακιστέοι οι γιατροί μετά την ολονύχτια απολογία - Τα στοιχεία που τους «έκαψαν»
- Λαυρέντης Διανέλλος: Ο αθόρυβος εργάτης της υποκριτικής τέχνης με το ανεκπλήρωτο όνειρο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Η συμμετοχή στο τρίαθλο, η ιστορία του κολυμβητή και οι φωτογραφίες από το Κατάκολο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.