Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 ιανουαρίου, ένας 17χρονος, τραυματισμένος από κυνηγετικό όπλο στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το imerazente.gr ο 17χρονος μαζί με έναν συμμαθητή του βρίσκονταν στο σπίτι του και θέλησε να του δείξει το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Ο ανήλικος όμως δεν γνώριζε ότι το όπλο είχε μέσα φυσίγγια και έχοντάς το κατεβασμένο, τράβηξε την σκανδάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη βουβωνική χώρα. Ο πατέρας του 17χρονου συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ζακύνθου, ο νεαρός είναι εκτός κινδύνου, αλλά θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.