Προθεσμία να απολογηθεί στις 18 Φεβρουαρίου πήρε από την ανακρίτρια Κωνσταντινα Αλεβιζοπουλου που χειρίζεται την υπόθεση Novartis με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο Κώστας Βαξεβάνης.
Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Τσίπρας: Ντροπή και εθνική καπηλεία το σποτ της ΝΔ για τα Rafale
Εξερχόμενος του Άρειου Πάγου ο Κώστας Βαξεβάνης χειροκροτήθηκε από περίπου 200 συγκεντρωμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, Χρήστος Σπίρτζης, Χρήστος Γιαννούλης, Γιώργος Τσίπρας, Νίκος Παππάς, Κώστας Μπάρκας, ο τομεάρχης Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας και ο Λευτέρης Κρέτσος.
- Ο Έλληνας που «λύγισε» τον Τσακ Νόρις: Η συγκλονιστική ιστορία του Δημήτρη Χαβάνα
- Ολόκληρη οικογένεια κατακρεούργησε τον γαμпρό: Το έγκλημα στη Γουμένισσα που σόκαρε την Ελλάδα
- Οι τέσσερις λόγοι που η Ευρώπη δεν θα βοηθήσει τον Τραμπ στον πόλεμο
- Το «τραγούδι του Γιάνη Βαρουφάκη» σαρώνει στα κλαμπ της Ρωσίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.