Νεκρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων ένα βρέφος. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το κοριτσάκι έφερε σοβαρά εγκαύματα από τη μέση και κάτω. Οι πληροφορίες του Reader αναφέρουν ότι μητέρα και γιαγιά έκαναν μπάνιο το παιδάκι με καυτό νερό.
Οι δυο τους πήγαν το βρέφος στον παιδίατρο και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι. Ύστερα από δύο ώρες το βρέφος δεν είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων. Για τον θάνατό του έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων η μητέρα και η γιαγιά του.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.