Καιρός: Ανθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες με παιδιά και ηλικιωμένοι αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς και του χιονιά, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για πάρα πολλές ώρες εκατοντάδες πολίτες στους δρόμους της Αττικής Οδού και όχι μόνο.
Οι εικόνες με τους εγκλωβισμένους πολίτες, ακόμη και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κάνουν τον γύρο των social media και επιβεβαιώνουν το χάος που επικράτησε στην Αττική, με την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίς.
Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα
Η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τη Δευτέρα την Αττική, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στους οδηγούς, είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν πτήσεις, να εγκλωβιστούν πολίτες στους δρόμους για πάνω από 17 ώρες.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.