Θρίλερ στο Μαρτίνο Λοκρίδας, στη Φθιώτιδα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός έχοντας τραύμα από από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι 72χρονος γνωστός ιστορικός και συγγραφέας. Δίπλα του μάλιστα υπήρχε ένα παλιό περίστροφο.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Οπαδικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία με δρεπάνι του 19χρονου - 15 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ
Όπως σημειώνει στο LamiaReport, τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοχειρία, καθώς δίπλα του βρέθηκε και παλιό περίστροφο το οποίο φαίνεται ότι είναι και το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής του, ωστόσο ακόμη εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Ο 72χρονος Ν.Μ. ήταν από τους ανθρώπους που κατέγραψαν πολλά ιστορικά γεγονότα της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα με την πένα του πρόβαλλε και πολλές ομορφιές της, με τη ματιά του σύγχρονου ιστορικού αναλυτή. Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.