Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πήγαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Θεσσαλονίκης για να συναντηθούν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας. Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος, βρίσκονται στο γραφείο του κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.
Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 19χρονου Αλκη Καμπανού: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με αίμα
Κι αυτό γιατί ο ίδιος κάλεσε τους τρεις εκπροσώπους των ομάδων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού και της διαχείρισης της κρίσης στα οπαδικά τεκταινόμενα. Στη συνάντηση συμμετέχουν και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Αναβλήθηκε το αυτόφωρο των δύο υπευθύνων συνδέσμων - Αφέθηκαν ελεύθεροι
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες, υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων οπαδών, κατά την παράλληλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. To Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ανέβαλε την εκδίκαση των υποθέσεών τους και ήρε την κράτησή τους.
Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 36χρονος κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, καθώς στους χώρους των συνδέσμων, ένας στην ανατολική κι ο άλλος στη δυτική Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- μαχαίρια, λοστοί, μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα κ.ά. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.
Οι δίκες τους προσδιορίστηκαν να γίνουν τις επόμενες μέρες. Συνολικά έγιναν έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών, διαφόρων συλλόγων της πόλης και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.