Η Ζήνα Κουτσελίνη θυμήθηκε τον δολοφονημένο συνάδελφο Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες των δολοφόνων του έξω από το σπίτι του πριν από 10 μήνες και η παρουσιάστρια του Star μνημόνευσε στα social media τον καλό της φίλο και συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ.
H Κουτσελίνη ανάρτησε ένα συγκινητικό κείμενο στο Instagram συνοδευόμενο από μια προσωπογραφία του Καραϊβάζ. «Το σήμερα, το χθες! Μας λείπεις γαμώτο! Σε μένα, στη Στέλλα, στη Χαρά, στο Σπύρο, στη Μαρίκα, στην Κατερίνα, στη Ρία, στο Στέργιο, στην Έλλη και στην Ελισάβετ, στην Εύη, στη Ρούλα, στο Μαράκι, στην Άννα, στην Ευγενία, στη Ρούλα, στον Πέτρο, στο Γιώργο, στο κοινό, σε όλους μας... 10 μήνες και τίποτα! Προσευχόμαστε Γιώργο μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνο η πίστη μας απέμεινε... Η θέση σου ζεστή και συνάμα άδεια! Η καρδιά σου ήταν ζεστή και για αυτό είναι εδώ πάντα μαζί μας σε κάθε σύσκεψη, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά μας!».
- Τρία μικρά νησιά που δεν περίμενες ότι έχουν πρωταγωνιστήσει στο νέο ελληνικό σινεμά
- Η στιγμή που ο πρόεδρος της Ντιναμό Τιράνων πανηγυρίζει και πετάει πάκο με λεφτά στα αποδυτήρια
- Καίτη Φίνου: «Ντρέπομαι για πολλά που είμαι Ελληνίδα» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά το εξιτήριο
- Αγγελική Ηλιάδη για το τέλος με Χρήστο Παπαμήτρου: «Υπήρξαν συμπεριφορές που ξεπέρασαν τα όρια»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.