Από σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανεμπορίου. Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού τα καταστήματα άνοιγαν στις 10:00. Ομως από σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, τελευταία ημέρα των χειμερινών εκπτώσεων τα καταστήματα θα ανοίγουν στις 9:00.
Το γενικό πλαίσιο ωραρίου λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 21:00 και Σάββατο 9:00 - 20:00. «Ο Εμπορικός σύλλογος Αθηνών ζητάει επιτακτικά την επαναφορά της κανονικότητας στη λειτουργία της αγοράς και την άρση κάθε περιορισμού που δυσχεραίνει τη λειτουργία της και στερεί από τις εμπορικές επιχειρήσεις το απαραίτητο οξυγόνο για την βιωσιμότητα τους. Επισημαίνουμε ότι το λιανεμπόριο έχει αποδείξει από την αρχή της πανδημίας ότι με τη σοβαρή λειτουργία του δεν αποτελεί υγειονομική απειλή» αναφέρει ο σύλλογος.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.