Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (23/3) σε αποθήκη ξυλείας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ειρήνης, στον Ταύρο Αττικής. Οπως αναφέρεται σε ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ μεταβαίνει και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Από την Πυροσβεστική γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μην ξεφύγει η φωτιά και επεκταθεί σε άλλες εγκαταστάσεις και αποθήκες που υπάρχουν στην περιοχή. Η επιχείρηση κατάσβεσης αναμένεται να κρατήσει για αρκετή ώρα, καθώς καίγονται ξύλα μέσα στην αποθήκη.
- Αδιανόητο περιστατικό στο τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
- Ορεινή Μέλισσα: «Ήλπιζα να έχω γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο» – Η εξομολόγηση που ανησύχησε το διαδίκτυο
- Τατσόπουλος κατά Νατσιού για τη θεωρία της εξέλιξης: «Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος...»
- Οργή με το νέο σποτ του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση: Πώς υποβαθμίζει φορείς με ιστορία ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.