Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία των δύο μικρών παιδιών που το μεσημέρι της Παρασκευής (25/3) βρέθηκαν στο κενό, όταν η θεία τους τα πέταξε από το μπαλκόνι του υπερυψωμένου ισογείου στο Αιγάλεω, όπου διαμένουν (ευτυχώς από σχετικά μικρό ύψος) και μάλιστα στη συνέχεια η ίδια φέρεται να τα σημάδευε με γλάστρες και άλλα αντικείμενα.
Από τύχη και μόνο η 3χρονη Αθηνά και ο 5χρονος Ανδρέας δεν τραυματίστηκαν θανάσιμα και λίγο αργότερα διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο «Παίδων» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας ελαφρά τραύματα, ενώ η 42χρονη θεία τους που αμέσως μετά το περιστατικό πήδηξε και αυτή από το μπαλκόνι, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Θριάσειο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη: Αιγάλεω: Πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και εκείνη
Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας των δύο παιδιών έφυγε από το σπίτι για το νοσοκομείο, όπου ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι τα δύο αδέρφια διέφυγαν τον κίνδυνο. Σε βάρος της 42χρονης που πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο αδελφάκια, τα οποία προσγειώθηκαν στον πεζόδρομο, σχηματίστηκε δικογραφία ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας του Αιγάλεω, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα κίνητρα της
- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.