Νέες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική κακοποίηση 5 ανήλικων κοριτσιών αντιμετωπίζει ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
Σημειώνεται ότι ο ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, όταν αυτό ήταν 6 έως 8 ετών και πλέον αντιμετωπίζει και νέες κατηγορίες που αφορούν συνολικά πέντε κοπέλες τις οποίες, βάση της δίωξης, κακοποίησε σεξουαλικά το διάστημα 2007 – 2013. Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται την περίοδο 2007-2013 στο σπίτι του όπου καλούσε τα ανήλικα κορίτσια αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε τα καλοκαίρια.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ένα κάμπινγκ ο ντράμερ είχε διωχθεί λόγω καταγγελιών που είχαν γίνει εις βάρος του. Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίησή τους όταν ήταν ανήλικες έκαναν και 3 ακόμη γυναίκες, ωστόσο, για αυτές τις περιπτώσεις, εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία φέρεται να τελέστηκαν τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.