Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυξάνεται η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, ενώ οι εξελίξεις στον Πύργο για την υπόθεσή του είναι ραγδαίες μετά και την προβολή του βίντεο-ντοκουμέντο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν, ρίχνοντας βεγγαλικά στο σπίτι του. Η Αστυνομία προσήγαγε το βράδυ του Σαββάτου (14/5) δύο νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να πήραν μέρος σε επιθέσεις με στόχο τον 39χρονο άνδρα. Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο βίντεο διακρίνονται τα άτομα, αλλά και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε, μετά από βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο στάλθηκε χθες το βράδυ από τηλεθεατή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε ομάδα νεαρών να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ακόμη, σοκ προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας, φαίνεται να έριχνε βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας -για ευνόητους λόγους- τα πρόσωπα των νεαρών καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές, ωστόσο οι αρχές, τα έχουν στην κατοχή τους «καθαρά».

Οι δύο νεαροί εξετάστηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πύργου για να αποφασίσει αν θα τους ασκήσει διώξεις και για ποια συγκεκριμένα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Εχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά. Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φορά χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορονοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008.