Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λίμνη Ευβοίας, καθώς ένα αυτοκίνητο με 4 επιβάτες έφυγε από την πορεία του και κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχει πέσει σε γκρεμό που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεπερνά τα 20 μέτρα.
Ο ένας από τους επιβάτες, ελαφρά τραυματίας, μπόρεσε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις αρχές.
Ήδη 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες έχουν φτάσει στο σημείο και συνεχίζουν τον απεγκλωβισμό των υπολοίπων επιβατών που είναι τραυματίες.
- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.