Το δικό της «Άλαμο» έχει φτιάξει η πυροσβεστική περιμετρικά του Παίδων Πεντέλης, καθώς η πύρινη λαίλαπα έχει φτάσει μια ανάσα από τις βόρειες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί. Η μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες είναι συγκλονιστική καθώς έχουν φτιάξει μια γραμμή άμυνας προκειμένου να σβήνουν οποιαδήποτε εστία δημιουργείται στο εσωτερικό του νοσοκομείου.
Υπεθυμίζεται πως νωρίτερα, εκκενώθηκαν τόσο το Παιδων Πεντέλης (36 παιδιά) προς Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού όσο και το Νταού Πεντέλης - 35 παιδιά προς Ίδρυμα Μητέρα. Μαζί απομακρύνθηκε και το προσωπικό των δύο νοσοκομείων. Έκκληση για άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής απηύθυνε το προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης λόγω δεξαμενών οξυγονού που, αν τυλιχθούν στις φλόγες, θα προκληθούν μεγάλες εκρήξεις.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.