Στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατέληξε ένας 23χρονος Βρετανός τουρίστας στη Ζάκυνθο, έπειτα από καυγά που είχε στο λιμάνι του νησιού με ομοεθνείς του. Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και διασωληνώθηκε, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο Τζάνειο Πειραιώς.
Διαβάστε ακόμη: Ρέθυμνο: 18χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό σε παραλία από δύο άνδρες
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 23χρονος και οι ομοεθνείς του με τους οποίους τσακώθηκε, δύο εκ των οποίων έχουν συλληφθεί από το Λιμενικό Ζακύνθου, είχαν κάνει νωρίτερα τον περίπλου του νησιού, με ημερόπλοιο. Μόλις έφτασαν στο λιμάνι και αφού αποβιβάστηκαν από το πλοίο, συνεπλάκησαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ένας από τους συλληφθέντες έσπρωξε τον 23χρονο, ο οποίος πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.