Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία πρωτοφανής διάρρηξη σημειώθηκε σε σπίτι στο Μαρούσι, καθώς ο δράστης που εισέβαλε στο διαμέρισμα, μιλούσε αμέριμνος στο κινητό του. Σύμφωνα με το Mega και όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» από τη διάρρηξη στο Μαρούσι, πως ο δράστης έχει εισβάλει στον χώρο αμέριμνος χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Διαβάστε ακόμη: Κιλκίς: Επιτέθηκε και χτύπησε έγκυο γυναίκα για να τη ληστέψει με αποτέλεσμα να αποβάλει

Ο δράστης κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να αποσπάσει μετρητά, ένα ποδήλατο και όλες τις ζώνες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Χρήστος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». «Ο δράστης πρέπει να παρέμεινε 5 λεπτά μέσα στο σπίτι», τόνισε το θύμα της διάρρηξης.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης ανέφερε, ότι ο δράστης μιλούσε καθόλη τη διάρκεια στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ επισήμανε ότι στην άλλη άκρη της γραμμής μπορεί να υπήρχε κάποιος τσιλιαδόρος, είτε κάποιος γνωστός που του έδινε οδηγίες για το πως να κινηθεί μέσα στο σπίτι και που να ψάξει.

Βύρωνας: Προσπάθησε να αρπάξει χρυσαφικά από τον λαιμό της

Η εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» παρουσίασε ένα ακόμη απίστευτο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να προσπαθεί να αρπάξει τα χρυσαφικά μιας γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητό της. Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην περιοχή του Βύρωνα.