Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια 24χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία εξαφανίστηκε από τα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές. Η DAJA KRAUSE, 24 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Ιωαννίνων στις 28 Ιουλίου 2022. Εχει γαλάζια μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη. Η εξαφανισθείσα, Γερμανικής καταγωγής, είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα με ένα κόκκινο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο μάρκας VWLT και με αριθμό κυκλοφορίας FNSM703.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ανδρας κατέβηκε από το αμάξι και χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

Μαζί της έχει τα δύο σκυλιά της, ένα χρώματος μαύρου και ένα μαύρο, με λευκά πόδια και καφέ λεκέδες. Τελευταία, εθεάθη την 28/07/2022 στην περιοχή της Δωδώνης Ιωαννίνων, ενώ η τελευταία επικοινωνία με τους οικείους της, έγινε την 29/07/2022, από τα Ιωάννινα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 02/08/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.