Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο γιος του Δήμος. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε αγκαλιές!» πρόσθεσε, παροτρύνοντας όλους να φροντίζουν τους εαυτούς τους.
Αναλυτικά ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε: «Θετικοί και οι δύο. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε αγκαλιές! Να φροντίζετε τους εαυτούς σας».
- «Παράγουμε περισσότερα κόμματα από όσα μπορούμε να καταναλώσουμε;» Τα καρφιά Χειλάκη - Τουμασάτου από το Θησείο
- Και το όνομα αυτού, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη - Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Τσίπρα
- Nέες μαρτυρίες για τους πυροβολισμούς στον Χολαργό: Η ερώτηση που είχε κάνει ο δράστης στον κουμπάρο
- Μέμος Μπεγνής: Η επένδυση που τον κατέστρεψε οικονομικά - «Ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.