Μενού
  • Α-
  • Α+

Έρευνα σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη, πραγματοποίησαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., με άγνωστα μέχρι στιγμής ευρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατέρα της με την κατηγορία ότι τη θώπευσε - «Εχει διπολική διαταραχή»

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία για το νησί που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι. Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι Εσωτερικές Υποθέσεις χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της όμως και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά, όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν - έναντι μεγάλου αντιτίμου σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών. Δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο υποθέσεις, τις οποίες διερευνά η ΕΛ.ΑΣ., σχετίζονται με κάποιο τρόπο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών είναι ακόμη στην αρχή.