Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη περιστρέφεται τις τελευταίες ημέρες η επικαιρότητα, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προχώρησε πριν από δύο εβδομάδες στην καταγγελία ότι έγινε απόπειρα παρακολούθησης και παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου μέσω του predator. Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Οπως αναφέρουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, μετά από την αποκάλυψη των σκανδάλων παρακολούθησης με το λογισμικό «Πήγασος», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημιούργησε μία Ειδική Υπηρεσία, μέσω της οποίας οι Ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να ελέγχουν τις τηλεφωνικές τους συσκευές για τυχόν μολύνσεις από παράνομα λογισμικά παρακολούθησης.

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Το δίλημμα της Σακελλαροπούλου και τα χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ για την υποκλοπή στον Ανδρουλάκη

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα, η λέξη predator ακούγεται σε όλες τις τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές εκπομπές και όλοι την προφέρουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αν αναρωτιέστε και εσείς, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να προφέρει κανείς τη λέξη «predator», ο λογαριασμός thequeensenglish_joanna στο Instagram δίνει την απάντηση.

https://www.instagram.com/tv/ChC6RpfIfMc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«The spyware “predator”🦅 Μια λέξη (λανθασμένα πολλές φορές )χιλιοειπωμένη από τα media 🎥και ο λατρεμένος μου ( και δαιμόνιος💕) @efthimis.kalfas έριξε την ιδέα να διαλευκανουμε το ζήτημα της προφοράς! 🕵🏽‍♀️🕵🏽‍♂️» αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο