Με την κατηγορία του βιασμού μιας γυναίκας με νοητική υστέρηση συνελήφθη ένας 49χρονος στη Βούλα. Ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε την 60χρονη γυναίκα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στο οποίο βρίσκει καταφύγιο ως άστεγος.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.
Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής. Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη από το ραδιόφωνο - Δάκρυσε στο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.