Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν γιαγιά και η 4χρονη εγγονή στην Κέρκυρα, όταν η μικρούλα -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έπεσε μέσα σε πηγάδι. Το πηγάδι αυτό σε περιοχή της Δασιάς, στην Κεντρική Κέρκυρα, είχε ύψος περίπου 8 μέτρα και νερό βάθους 2 μέτρων. Από τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται πως μόλις η 67χρονη γιαγιά της μικρής αντιλήφθηκε το γεγονός, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα, προκειμένου να σώσει τη μικρή.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου οι άνδρες της χρησιμοποίησαν ειδικά εργαλεία και τρίποδα πηγαδιού, προκειμένου να σώσουν εγγονή και γιαγιά. Η όλη επιχείρηση είχε θετική εξέλιξη, καθώς κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν σώες και αβλαβείς, ενώ μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτικό έλεγχο.
- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»
- Σύλληψη γιατρού στο Καστελόριζο: Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για την κατάσταση στις δομές υγείας του νησιού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.