Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν γιαγιά και η 4χρονη εγγονή στην Κέρκυρα, όταν η μικρούλα -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έπεσε μέσα σε πηγάδι. Το πηγάδι αυτό σε περιοχή της Δασιάς, στην Κεντρική Κέρκυρα, είχε ύψος περίπου 8 μέτρα και νερό βάθους 2 μέτρων. Από τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται πως μόλις η 67χρονη γιαγιά της μικρής αντιλήφθηκε το γεγονός, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα, προκειμένου να σώσει τη μικρή.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου οι άνδρες της χρησιμοποίησαν ειδικά εργαλεία και τρίποδα πηγαδιού, προκειμένου να σώσουν εγγονή και γιαγιά. Η όλη επιχείρηση είχε θετική εξέλιξη, καθώς κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν σώες και αβλαβείς, ενώ μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτικό έλεγχο.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.