Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν γιαγιά και η 4χρονη εγγονή στην Κέρκυρα, όταν η μικρούλα -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έπεσε μέσα σε πηγάδι. Το πηγάδι αυτό σε περιοχή της Δασιάς, στην Κεντρική Κέρκυρα, είχε ύψος περίπου 8 μέτρα και νερό βάθους 2 μέτρων. Από τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται πως μόλις η 67χρονη γιαγιά της μικρής αντιλήφθηκε το γεγονός, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα, προκειμένου να σώσει τη μικρή.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου οι άνδρες της χρησιμοποίησαν ειδικά εργαλεία και τρίποδα πηγαδιού, προκειμένου να σώσουν εγγονή και γιαγιά. Η όλη επιχείρηση είχε θετική εξέλιξη, καθώς κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν σώες και αβλαβείς, ενώ μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτικό έλεγχο.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.