Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόλαση φωτιάς, απανωτές εκρήξεις και τρόμος επικράτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της Αχαρνών 210. Σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου έπιασε φωτιά, έγιναν εκρήξεις και υπήρξαν δύο τραυματίες, καθώς και ένας εγκλωβισμένος σε πολυκατοικία της Αχαρνών. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνονται οι φλόγες και ακούγονται οι εκρήξεις με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς αλλά και για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων, καθώς όλα έγιναν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, στην Πυροσβεστική σήμανε αμέσως συναγερμός για τη φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης και επεκτάθηκε και στους πάνω ορόφους, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες, υλικές ζημιές από τις φλόγες. 

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (2/9), από έκρηξη σε φιάλη προπανίου σε κατάστημα επί της Αχαρνών 210, με όλη την εξαώροφη πολυκατοικία να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Στο σημείο επιχείρησαν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δύο άτομα τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.