Συγκλονίζει ένα νέο περιστατικό βαρβαρότητας και οικογενειακής βίας και παρ' ολίγον γυναικοκτονίας, στην Κομοτηνή με μία γυναίκα 50 χρονών να δίνει μάχη στο νοσοκομείο της πόλης με σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της σελίδας «Χρόνος», η 50χρονη είναι άτομο με αναπηρία και τα εγκαύματα προκλήθηκαν από βενζίνη, με την οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε περιλουστεί το σώμα της. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έσβησε ο ίδιος τη φωτιά και να ενημέρωσε τις Αρχές.
Τα τραύματά της ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και οδηγήθηκε άμεσα στη χειρουργική κλινική, ενώ τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.