Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να έβγαλε στο «σφυρί» το Rolex του. Ο 34χρονος πιλότος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και σε 11 έτη για τον απαγχονισμό του μόλις 7 μηνών κουταβιού της ανέθεσε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, σε δικηγόρο της Αθήνας την πώληση του Rolex Submariner. Η διαδικασία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να ξεκίνησε πριν από περίπου 4 μήνες για να κλείσει το deal το μεσημέρι της Παρασκευής.
Διαβάστε ακόμη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Κρήτη
Η δικηγόρος, στην οποία ανέθεσε την πώληση του Rolex ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συναντήθηκε με τον αγοραστή σε καφέ στο Κολωνάκι και αφού συμφώνησαν τα διαδικαστικά, θα υπογραφεί το συμφωνητικό και θα γίνει η μεταβίβαση του Rolex προς 7.800 ευρώ.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Παναγόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τα αδήλωτα εισοδήματα - «Μακάρι να είχα 3 εκ. ευρώ»
- Συγκλονίζει η Ηλιάδη για την κακοποίηση από τον Λαζαρίδη: «Φοβόμουν για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου»
- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει κι αυτός ζήτησε 1.000€ για συνέντευξη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.